Location hunting: Pierre Blue Belge

Een stralend blauwe hemel en een unieke locatie, de perfecte combinatie voor een shoot van onze nieuwe capsule collectie.

Pierre Blue Belge in Ecaussinnes is een unieke locatie die normaal niet toegankelijk is voor bezoekers. Eeuwige dank aan Jurgen van Pierre Blue Belge die voor ons graag een uitzondering maakte.

Blauwe hardsteen kan enkel op deze locatie in België ontgonnen kan worden. Een uniek en ruw landschap heeft de steengroeve, het ideale decor voor een fotoshoot.

Blauwe hardsteen is een van Europa’s gekendste bouwstenen en wordt al eeuwenlang gebruikt voor allerlei soorten bouwwerken. Geschikt in alle klimaten en voor alle soorten projecten, maakt van deze steen een duurzaam materiaal dat naast kwaliteit ook schoonheid biedt. 

De shoot werd begeleid door Loudmilla (art-direction, styling en model). Ze overtuigde ons dat de pastelkleuren mooi gingen contrasteren tegen de ruwe, zwarte rotsen.

Met Loudmilla en Elodie Gerard werkte we al een keer samen, dit kan je zien in de blogpost “on set by MDA”. Ook deze keer kan je een kijkje nemen achter de schermen van de shoot op deze unieke locatie! Benieuwd naar het resultaat? Hou onze blog zeker in de gaten!

 

 

 


Art-direction – styling – model: Loudmilla
Fotografie: Elodie Gerard
Ontwerp: Mieke Dierckx
Tekst: Anouk Vranken

Met dank aan Jurgen - Pierre Blue Belge

Meer over Mieke Dierckx:
Website: http://www.miekedierckx.be/
Facebook: https://www.facebook.com/miekedierckx.accessories/
Instagram: https://www.instagram.com/mieke_dierckx/

Meer over Elodie Gerard:
Facebook: https://www.facebook.com/elodie.drareg.photography
Instagram: https://www.instagram.com/elodie.drareg/

Meer over Loudmilla:
Website: https://www.millaloud.com/studio-1
Instagram: https://www.instagram.com/loudmilla/