Popping-up in Paris

Popping-up in Paris 

.
Op uitnodiging van Lucie Brochard opende we van 14 tot en met 22 mei samen met 4 Franse designers, een pop-up in het hart van de prachtige modestad Parijs. 
Het was de eerste keer dat we naar het buitenland trokken, een ideaal moment dus om deze bruisende locatie, de andere ontwerpers en heel wat nieuwe gezichten te leren kennen. 
.
Pop-up Paris
.
Samen met Lucie Brochard, Daniel Essa, Jooipark en Aux corps anonymes vierden we de week met een late-night opening op woensdag. Iedereen kon er genieten van een verfrissende cocktail en alles kon er uitgebreid met eigen ogen bekeken, gepast en besproken worden. 
.
          
.
Ook ons nieuw model, de Micro briefcase werd geïntroduceerd in de verschillende popping colours voor de aankomende zomer!
We vonden het geweldig om te zien hoe alle puzzelstukjes in elkaar vielen en de designs van de 5 verschillende ontwerpers samen één geheel werden.
.
 
          
.
Van de interessante babbels met voorbijgangers tot de feestelijke opening en een "promenade" langs de Seine met onze nieuwe micro briefcase, het was een zalig avontuur!
.
We willen graag de andere designers die deze ervaring met ons aangingen bedanken, maar ook vooral iedereen die is langsgekomen of ons van een afstand heeft aangemoedigd, merci beaucoup!
.
En misschien... à bientôt Paris!
.
Liefs,
Team MD